top of page

Review FØRENA



Ik ben op zaterdag 1 juli 2023 bij FØRENA geweest voor het Float en Relax programma.


FØRENA zit in een pand op een industrieterrein in Druten, maar als je eenmaal binnen bent is daar absoluut niks meer van te merken. Wat een fijne uitstraling heeft FØRENA.



Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het viel mij meteen op dat het er ontzettend lekker ruikt. Ik zei dit dus ook en hoorde van de eigenaresse dat zij werken met een geurbelevenis in de verschillende ruimtes bij FØRENA.


Vervolgens werd ik meegenomen naar een ruimte waar ik mijn kleding en spullen op kon bergen in een kluisje. De sleutel van het kluisje geef je aan je behandelaar, zij bewaren dit voor je en de sleutel krijg je na het hele programma weer terug. In deze ruimte lag al een badjas klaar en een paar slippers die je aan kan doen. Wat ik ook heel leuk vond is dat er een kaartje lag met een welkomst tekst en daarbij nog een kleine boodschap dat ik kon genieten van het Float en Relaxprogramma.


Eenmaal omgekleed mocht ik meelopen naar de spa ruimte. Wat ik heel fijn vond is dat de spa ruimte op dat moment echt alleen voor mij was. En de spa ruimte ziet er echt heel mooi, schoon en luxe uit, van alle gemakken voorzien met een aangename temperatuur.

Voordat het programma zou beginnen hebben we eerst een ademhalingsoefening gedaan om te ontspannen.




Daarna mocht ik plaatsnemen op de zitting bij het bad en kreeg ik eerst een heerlijke voet scrub en vervolgens nog een heerlijk magnesium voetenbad. Tijdens het voetenbad kreeg ik een kop thee met een lekker koekje en kon ik lekker genieten van de rust en de privacy, want de behandelaar verlaat op dat moment de kamer.





Als je dan naar buiten kijkt zie je een mooie tuin waarin de vogeltjes op dat moment ook een bad namen in het voetenbad wat je op de foto hierboven ziet.





Na het voetenbad werd ik begeleid naar de infrarood beleving, ik mocht plaatsnemen op de poef die voor de infrarood straling staat en genoot ontzettend van de heerlijke warmte op mijn huid en hierbij merkte ik ook weer dat mijn lichaam nog verder ontspande.




Daarna was het tijd voor de vertical shower, hierbij kan je kiezen uit een aantal verschillende programma's, waarbij je dus door middel van de stralen een soort massage krijgt. Ik heb gekozen voor Energize, dit was een programma met warm en heter water. Heerlijk die harde stralen op je lichaam en van boven komt de regendouche.




Toen ik hiermee klaar was ging ik naar de float ruimte hier werd vooraf alles goed uitgelegd zodat je precies wist hoe het werkte. Je ligt in een soort futuristisch groot ei en het beste was om deze helemaal af te sluiten, dit heb ik ook gedaan. In het begin hoor je nog wat geluiden en heb je licht van de lampjes, maar langzaamaan doven deze beiden en drijf je echt super fijn in het water. Ik was mega ontspannen en heb echt ook geslapen want werd wakker van mijn eigen gesnurk hahah. Als het programma klaar is gaan de geluiden en de lampjes weer langzaam aan, kan je vervolgens het floatbad weer uit.





Doordat ik vooraf aan het floaten de vertical shower al had gehad, had ik na het floaten de aqua moon beleving, ook hier heb je weer keuze uit verschillende programma's.

Dit was ook heel bijzonder om mee te maken en voelde me weer helemaal opgeladen na dit alles.


Toen ik het hele programma door had gelopen kon ik op de relax bedden nog even een beetje lezen met een kop thee erbij.


Dit floaten was voor mij de eerste keer, maar absoluut niet de laatste keer. Ik vond het een hele fijne ervaring en tijd voor jezelf maken is op deze manier helemaal top.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page