top of page

Review Olcay Gulsen Beauty deel 1

Bijgewerkt op: 31 mrt.



Ja daar is ie dan, de review van Olcay Gulsen Beauty (OGB) deel 1! Ik heb namelijk heel veel producten van OGB dus vandaar dat ik ervoor heb gekozen om dit in meerdere delen te doen. Vandaag review ik alvast 6 producten die ik vrijwel dagelijks gebruik, dus lees snel verder om te zien wat ik ervan vind.



Mijn eerste indruk


De eerste indruk die ik had toen ik alle producten binnen kreeg is, wauw ik wist dat er veel verschillende dingen zijn voor je skincare, maar nu moet ik me er maar beter in gaan verdiepen. Want voorheen gebruikte ik lang niet zoveel producten. Dit mede omdat ik allergisch ben voor verschillende stofjes die vrijwel overal in zitten.


Verder vind ik de overall look van de producten van OGB heel mooi, het is mooi op elkaar afgestemd en vooral de pompflacons vind ik een luxe uitstraling hebben. Dit staat gewoon oprecht mooi in je badkamer.



Mijn mening per product



Heel belangrijk om je dag te beginnen en te eindigen met het reinigen van je huid. In de ochtend gebruik ik hiervoor de Miracle cleansing Milk (in een mooie pompflacon) Je gebruikt 2-3 pompjes op een wattenschijfje en maakt hiermee je gezicht schoon tot er geen vuiligheid meer van je gezicht af komt. Het voordeel van de Miracle Cleansing Milk is dat je dit niet hoeft af te spoelen na gebruik, er zitten namelijk verschillende vitamines in de milk die je huid goed verzorgen. In de avond gebruik ik de Miracle Cleansing Milk na het gebruik van de Miracle Cleansing Balm (zie hieronder)

Sinds het gebruik van de Miracle Cleansing Milk voelt mijn huid veel minder stroef aan na het reinigen ervan, voorheen met andere producten moest ik daarna nog goed smeren om ervoor te zorgen dat mijn huid niet uitdroogde. Nu gebruik ik nog steeds een nachtcrème, maar is het eigenlijk niet persé noodzakelijk.

De Miracle Cleansing Milk heeft overigens geen geur (vind ik prettig omdat ik dan ook zeker weet dat er geen parfum in zit)



Zoals ik net al zei in mijn avondroutine begin ik altijd eerst met het reinigen van mijn huid met de Miracle Cleansing Balm. In de verpakking van de Miracle Cleansing Balm zit een klein spateltje, waarmee je een kleine hoeveelheid balm uit het potje kan halen. Deze balm breng je eerst met droge handen op je gezicht aan. Als je de balm vervolgens in contact met water brengt, veranderd deze in een melkachtige structuur waarmee je zelfs waterproof mascara van je ogen afkrijgt.

Het werkt super gemakkelijk en maakt je huid echt schoon. Daarna gebruik ik dus nog de Miracle Cleansing Milk.

Ook de Miracle Cleansing Balm heeft geen geur.





Soms heeft je huid wat extra's nodig, bijvoorbeeld wanneer je huid wat geirriteerd is, ik had laatst een hele aparte rode uitslag op mijn wangen, dat wilde ik natuurlijk z.s.m. weg hebben, dus toen heb ik het Rescue Serum gebruikt, het is een wat dunner, waterachtig serum die je dus heel gemakkelijk aan kan brengen op je gezicht, het serum trekt heel erg snel in. Ik heb het Rescue Serum 2 dagen gebruikt en mijn aparte rode uitslag was als sneeuw voor de zon verdwenen, het is dus echt een product die doet wat hij beloofd en dus echt werkt! Heel prettig. Na het gebruik van het Rescue Serum heb ik ervoor gekozen om nog het Miracle Vitamin C Glow Serum te gebruiken.






Ik had natuurlijk al vaker gehoord dat een Vitamine C Serum goed is voor je huid en dat je huid daar een extra glow door krijgt, dat is ook echt zo met dit Miracle Vitamin C Glow Serum. Alleen kan ik het Miracle Vitamin C Glow Serum niet zo heel vaak gebruiken omdat mijn huid er niet tegen kan als ik het elke dag gebruik. Dan krijg ik er een soort reactie op. Maar als ik het 2 keer per week gebruik heb ik hier geen last van. Dus als je een gevoelige huid hebt, zou ik je aanraden om dit ook niet op dagelijkse basis te gebruiken.

Het Vitamine C Serum zit ook in een mooie pompflacon en brengt ook heel gemakkelijk aan.





De Miracle 24H cream (in mooi pompflacon) gebruik ik als een dagcrème en wat ik hierboven al vermeldde, ik ben allergisch voor een bepaalde stof wat vrijwel in alle andere dagcrèmes zit, dus toen ik op de website van OGB las dat dit stofje er hier niet in zit werd ik er helemaal blij van.

De Miracle 24H cream smeert heel goed uit en mijn huid voelt heel gehydrateerd na gebruik. De crème laat geen vettig laagje achter maar mijn huid voelt wel heel erg zacht aan. Ik ben echt super positief over de Miracle 24H crème en zou deze ook zeker aanraden


Je kan de Miracle 24H crème hier kopen




En dan hebben we nog de All in One Balm, dit is echt een magisch product en kan je werkelijk voor echt heel veel dingen gebruiken. De All in One Balm is een hele vettige balm, die ik zelf heel vaak gebruik op droge plekken op mijn huid. En ik gebruik de All in One Balm ook vaak als mijn lippen droog zijn, ik heb ook het overnight lip mask, maar deze prikt en dat heeft de All in One Balm totaal niet, deze houd je lippen vettig en soepel. Ik weet dat er ook mensen zijn die de All in One Balm gebruiken om hun wenkbrauwen in model te brengen, maar dat heb ik zelf nog niet gedaan.





Conclusie


Het zal geen verrassing zijn, maar ik ben echt fan geworden van de producten van OGB, mijn collectie is zoals eerder vermeld aardig groot, dus binnenkort zal ik over nog meer producten mijn mening geven :-) Hier krijg ik overigens niet voor betaald, het is oprecht mijn eerlijke mening. Ik zal hieronder nog de links naar de producten zetten (geen affiliate)


Je kan de Miracle Cleansing Balm hier kopen

Je kan de Miracle Cleansing Milk hier kopen

Je kan de Miracle Vitamin C Glow Serum hier kopen

Je kan de Rescue hier kopen

Je kan de Miracle 24H crème  hier kopen

Je kan de All in One Balm hier kopen



Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page