top of page

Review Olcay Gulsen Beauty deel 2

Bijgewerkt op: 31 mrt.



En daar is de review van Olcay Gulsen Beauty (OGB) deel 2!

Deel 1 kan je hier teruglezen.

Dit keer wat make-up producten die ik heb beoordeeld.



Mijn eerste indruk


Ook van de make-up producten vind ik de overall look heel mooi. Lekkere basis kleuren en in 1 stijl, love it!



Mijn mening per product







Hiernaast zie je de CC cream van OGB, dit is een lichte cream die je heel gemakkelijk op je gezicht aan kan brengen. De CC cream heeft een minimale dekking. Ik heb zelf bijna nooit een full face make-up, maar als ik het wel een keer wil dan is dit een prima basis, waarna je eventueel de body and face cover foundation kan gebruiken.

Het is een cream die je huid niet uitdroogt wat ik zelf heel prettig vind.













Hiernaast zie je de contour stick van OGB, ik heb de kleur light/medium gekozen omdat deze het beste bij mijn huid past. Ik heb de contour stick een paar keer gebruikt, maar ik kan er helaas niet tegen, ik krijg allemaal vreemde rode bultjes hiervan precies op de plekken waar ik de contour stick had gebruikt, dus als je een gevoelige huid hebt, zou ik het aanraden om het eerst op een stukje huid uit te testen. Ik was eigenwijs geweest en had het dit keer niet vooraf geprobeerd, super jammer dat ik er niet tegen kan, want het is verder een heel fijn product.








Persoonlijk vind ik dat je van de brightening powder best wat nodig hebt om het resultaat te zien, misschien komt het omdat dit de compacte versie is. Het werkt uiteindelijk wel. Ik gebruik de brightening powder regelmatig in combinatie met de concealer.










De oogschaduws van OGB gebruik ik wel dagelijks. Ik ben zelf groot fan van het glam girl palletje en dan gebruik ik de glitter hiervan altijd. Je kan met de glam girl een hele mooie ooglook maken met lichte en donkerdere kleuren.


Ik heb zelf ook het Silver Smoke palletje, dit is een mooi palletje om een smokey eye mee te maken.


Bij beide oogschaduw palletten zijn de kleuren zeer gepigmenteerd, super fijn, want daardoor hoef je er ook niet mega veel van te gebruiken en doe je er dus wat langer mee









De liquid blush en liquid highlighter gebruik ik ook alleen bij een full face make-up look. De blush is niet mega overdreven qua kleur wat ik zelf heel prettig vind zodat je toch een meer naturel look kan creeren.

De highlighter is heel mooi en geeft je een mooie glans, beide producten zijn gemakkelijk in gebruik.l












Nog een product die ik dagelijks gebruik, het brow pencil + gel duo in de kleur medium, het "potlood"gedeelte breng je heel gemakkelijk aan en daarna kan je het fixeren met de gel. Echt een heel fijn product. Blijft ook de hele dag goed zitten.















Dan hebben we nog de concealer, deze heeft een lifting & care effect. De concealer brengt heel gemakkelijk aan en is goed uit te blenden, het gedeelte waar je de concealer hebt aangebracht droogt niet uit, wat ik vaak bij andere concealers wel zie. Ik gebruik de concealer regelmatig om de donkere kringen onder mijn ogen weg te werken en dit werkt prima, ik gebruik daarna vaak de brightening powder om het af te maken.










En dan hebben we als laatste nog een van mijn favorieten, de lipoils van OGB.

Zoals je ziet heb ik verschillende kleuren, maar de juicy (degene die bijna leeg is) en bella (tweede van rechts) zijn tot nu toe nog favoriet. Van de nieuwe kleuren heb ik de cappuchino pas uitgeprobeerd en deze is ook echt heel erg mooi.

De heaven (oranje) en shimmer juice (eerste) heb ik nog niet geprobeerd.

Het fijne van de lipoils van OGB is dat ze een super fijne applicator hebben om de oil mee aan te brengen. Je hebt er maar 1 laagje van nodig en je lippen glanzen als een malle. Verder verzorgd de olie je lippen ook, want waar je bij een lipgloss vaak droge lippen krijgt als de gloss eraf is, voelt dit bij de oils totaal niet. Bij de eerste lip oils die ik binnen had gekregen, kwam het regelmatig voor dat als je de oil had gebruikt en de applicator weer in de verpakking deed, dat er dan product "overstroomde"en je daardoor met een lekkende lip oil in je tas zat (of jas). Dit is inmiddels aangepast en heb nu geen last meer van lekkende verpakkingen.



Conclusie


Hier kan ik hetzelfde neerzetten als mijn conclusie van deel 1.

Het zal geen verrassing zijn, maar ik ben echt fan geworden van de producten van OGB, mijn collectie is zoals eerder vermeld aardig groot, dus binnenkort zal ik over nog meer producten mijn mening geven :-) Hier krijg ik overigens niet voor betaald, het is oprecht mijn eerlijke mening en heb de producten echt getest. Ik zal hieronder nog de links naar de producten zetten (geen affiliate)


Je kan de CC cream hier kopen

Je kan de Contour stick hier kopen

Je kan de Brightening Powder hier kopen

Je kan het oogschaduw palletje Glam Girl hier kopen

Je kan het oogschaduw palletje Silver smoke hier kopen

Je kan de liquid blush hier kopen

Je kan de liquid highlight  hier kopen

Je kan de brow duo  hier kopen Je kan de concealer  hier kopen

Je kan alle lip oils hier kopen



Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page