top of page

Review Panorama mascara L'Oréal



Vandaag mijn review van de panorama mascara van L'Oréal, ik heb deze mascara gekregen om te testen, tegelijk met de nieuwe eyeliners van L'Oréal waar ik het ook in deze review over ga hebben.



Mijn eerste indruk


De panorama mascara van L'Oréal heeft een goudkleurig uiterlijk met heel groot het woord panorma erop. De verpakking valt dus goed op.



Mijn mening per product



Hiernaast zie je dus de afbeelding van de Panorama mascara, deze is inmiddels omgedoopt tot mijn favoriete go to mascara van het moment. Sinds ik deze mascara heb, heb ik geen andere meer gebruikt. Deze mascara maakt mijn wimpers zo ontzettend lang! En ik vind het echt heel erg fijn dat mijn wimper haartjes niet aan elkaar gaan plakken, wat vaak gebeurd bij andere mascara's zodra je meerdere lagen gebruikt. In principe is een laag van de Panorama mascara al genoeg voor een mooie ooglook, maar ik ik hou ervan dat mijn ogen nog meer spreken, dus ik gebruik vaak 2 lagen, dit kan ook prima. De mascara is niet waterproof, maar gaat er ook niet heel gemakkelijk af, ik gebruik in de avond welk een waterproof remover om de mascara van mijn ogen af te krijgen.









Hiernaast zie je de twee kleuren eyeliners die ik ook dagelijks gebruik, de kleur Dark Brown en de kleur Opalescent. De lichte kleur gebruik ik altijd in mijn ooghoeken en de bruine als eyeliner onder mijn ogen in mijn waterlijn.

Het fijne van deze eyeliners is dat ze echt een hele dag blijven zitten.










Hieronder zie je nog een filmpje met het resultaat van de mascara en de eyeliners.





Conclusie


Ik vind de producten echt heel erg fijn en gebruik ze dagelijks. Ik heb van de eyeliners ook de kleuren zwart en wit nog liggen, deze gebruik ik als ik een smokey eye zou maken.


Hier krijg ik overigens niet voor betaald, het is oprecht mijn eerlijke mening en heb de producten echt getest. Ik zal hieronder nog de links naar de producten zetten.


Je kan Panorama mascara van L'Oréal hier kopen

Je kan de bruine eyeliner hier kopen

Je kan de Opalescent eyeliner hier kopen


Comments


bottom of page