top of page

Review Zoe

Bijgewerkt op: 31 mrt.


Zo en daar is dan eindelijk weer een nieuwe review zo na de vakantie periode. De review van vandaag is alweer het vijfde speeltje van de Lieberté collectie, namelijk Zoe


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: Ja Zoe wel, bij de afstandbediening moeten een knoopcel batterij in (deze is meegeleverd)

Lengte: 17 cm (is inclusief de antenne)

Diameter:3,5 cm

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 39,99, je koopt Zoe hier


Mijn eerste indruk


In mijn vorige reviews van de Lieberté collectie heb ik het al een aantal keer genoemd, ik vind het mooie kleur combinatie, dat zwarte met het rode metalic randje. En de Zoe ziet er uit als een ei met een lange antenne


De verpakking en details




De stijl van de verpakking van de Lieberté collectie is rood met zwart, dat zie je hier ook bij Zoe, het is een rode sleeve om een stevige kartonnen verpakking heen. De afbeelding van Zoe op de voorkant is de ware grootte en aan de achterkant lees je nog wat leuke details. Bij elk speeltje van de Lieberté collectie staat een mooie omschrijving over de naam Zoe, hoe zij de vrouw zien:


Zoe is een mysterieuze vrouw vol verrassingen. Met haar sprankelende persoonlijkheid kan ze elke ruimte doen oplichten. Maar verkijk je niet, want achter haar onschuldig glinsterende ogen schuilt een ondeugende vrouw die graag de grenzen opzoekt. Ze geniet van het leven en probeert er alles uit te halen. Ze laat niet snel het achterste van haar tong zien, maar als je haar hart hebt gewonnen, geeft ze zich volledig aan je.




Zodra je de sleeve eraf haalt zie je de zwarte stevige verpakking met daarop de naam Lieberté.




In de verpakking vind je Zoe, een korte handleiding, oplaadkabel, de afstandsbediening en een knoopcel batterij voor in de afstandsbediening.




Op de afbeelding kan je zien waar je de oplader in moet steken, namelijk aan de achterkant op de daarvoor bestemde plek. De pin kan je door het siliconen gedeelte heen duwen.




Op bovenstaande afbeelding kan je zien dat Zoe maar 1 knop heeft, deze druk je in en vervolgens druk je de knop van de afstandsbediening in, hiermee kan je door de verschillende standen zappen.



De test


Zoals altijd zorg ik voor voldoende glijmiddel (op waterbasis, want siliconen tast je toy aan) Ik heb de aan/uit knop al aangezet en breng Zoe in. Ik maak eerst mijn handen droog voordat ik de afstandsbediening erbij pak en de vibraties van Zoe aan zet.

Ik merk meteen dat het eerste standje al goede krachtige trillingen heeft en wat mij nog meer opvalt is dat Zoe echt heel weinig geluid maakt, een echt pluspunt!

Ik zap zoals altijd door de verschillende trilfuncties heen en merk dat ik bij Zoe het wel prettig vind om af te wisselen, in plaats van de steady standjes die ik normaal gebruik. De variatie in vibraties is prima, hij geeft krachtige diepe vibraties, afwisselend met minder diepe vibraties.


Zoe is een prima toy om te gebruiken als opwarmer (als ik het zo kan omschrijven) En het is extra leuk als je je partner de afstandsbediening geeft en deze kan bepalen hoe hard/zacht de vibraties worden gezet. Zoe zou je ook gemakkelijker in het openbaar kunnen dragen doordat deze relatief stil is.


Zoe is ook een goede toy om je bekkenbodemspieren te trainen, dan kan je hem natuurlijk gewoon gebruiken zonder de vibraties aan te zetten.


Conclusie


Ik vind Zoe prettig in gebruik, lekker krachtige vibraties. Ik was niet zo'n fan van vibrerende eitjes door mijn eerdere ervaring hiermee, maar Zoe zou ik zeker nog wel vaker willen gebruiken.


Ik zal hieronder nog een filmpje plaatsen waarop je het geluid hoort als ik hem in mijn hand heb.





Je koopt Zoe hier

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page